Skip to content

Are you Smarter then a 5th grader – Clyent Dinner Fun

Welcome BookWorm. 6 Pax tried to see if they were smarter then a 5th grader, while taking a tour of the middle and high school.

  1. Question: How many noses does a slug have?
    Answer: Four – Side Straddle Hops
  2. Question: Name a mammal that can’t jump.
    Answer: Elephant, sloth, hippo, rhino – Imperial Walkers
  3. Question: What is the fastest land animal?
    Answer: The cheetah. They have set record speeds near 70 MPH. – Calf Stretches
  4. Question: What is the fastest aquatic animal?
    Answer: The sailfish. It can reach speeds of up to 68 MPH. – Potato Pickers
  5. Question: What was the lifespan of a Tyrannosaurus Rex?
    Answer: Between 20-30 years – Merkins – Air Presses
  6. Question: About how many stars are in the Milky Way?
    Answer: 150-250 billion – KBC
  7. Question: Which planet is closest to Earth?
    Answer: Mercury – Burpees
  8. Question: What is the largest planet in our solar system?
    Answer: Jupiter – Monkey Humpers
  9. Question: Which planet has a day that lasts almost eight months on Earth?
    Answer: Venus – Squats
  10. Question: What was the first animal to go into orbit?
    Answer: A dog. Bonus! What was the name of the dog? Laika – Lunges
  11. Question: Where did the Olympic games originate?
    Answer: Greece – Heals to Heaven
  12. Question: How many rings make up the Olympic rings?
    Answer: Five. (Bonus! Name the five colors? Answer: Blue, yellow, black, green, red.) – Speed Skaters
  13. Question: In what sport can you get a hole in one?
    Answer: Golf – Flutters
  14. Question: In what sport do you use a wooden ball and mallet?
    Answer: Croquet – Big Boys
  15. Question: How big is the diameter of a basketball hoop?
    Answer: 18 inches – American Hammers
  16. Question: What food serves as the base for guacamole?
    Answer: Avocado – Punches
  17. Question: What food is the most ordered in America?
    Answer: Fried chicken – Burpees
  18. Question: What is the world record for number of hotdogs eaten in one sitting?
    Answer: 74 – Lunges
  19. Question: What contains more sugar, strawberries or lemons?
    Answer: Lemons – Cherry Pickers
  20. Question: Can you name the largest chocolate manufacturer in the United States?
    Answer: Hershey’s. Bonus! In which state can you find the city of Hershey? Pennsylvania. – Merkins
  21. Question: Who lives in a pineapple under the sea?
    Answer: SpongeBob SquarePants – Dips
  22. Question: On which hand did Captain Hook have his hook?
    Answer: Left – Heals to Heaven
  23. Question: What school did Harry Potter attend?
    Answer: Hogwarts – High Knee Lifts
  24. Question: What’s the name of the toy cowboy in Toy Story?
    Answer: Woody – Speed Skaters
  25. Question: What type of animal is Baloo in The Jungle Book?
    Answer: A bear – Al Gore
  26. Question: What is the name of the fairy in Peter Pan?
    Answer: Tinkerbell – Mike Tyson
  27. Question: Who lives in a trashcan on Sesame Street?
    Answer: Oscar the Grouch – Merkins
  28. Question: What is the largest ocean on Earth?
    Answer: The Pacific – Big Boys
  29. Question: Which two countries share the longest border?
    Answer: The United States and Canada – Lunges
  30. Question: What U.S. state houses the city that is the ice cream capital of the world? –
    Answer: Iowa. Bonus! What’s the name of the city? Le Mars. – Air Presses
  31. Question: What is the longest river in the world?
    Answer: The Nile – LBC
  32. Question: What are the only two U.S. states that can grow coffee commercially?
    Answer: Hawaii and California – Flutter
  33. Question: What letter is not included in any of the 50 U.S. state names?
    Answer: The letter Q – Potato Pickers

Well turns out we have some studying to do, but at least we got a good workout in. New FNG Hannah – BookWorm.

No announcements

(No Ratings Yet)
Loading...